Billedserier
Hent Adobe Flash player
Billeder 2017
Støt os
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Spil med

Bjørn Hanghøjs profil


Personlig profil

Jeg er født i 1979 i Velling ved Ringkøbing.
I 2002 blev jeg færdig som lærer fra Nørre Nissum Seminarium med bl.a. musik som liniefag, og har indtil 2011, hvor jeg blev ansat på Lemvig Musikskole. arbejdet som efterskolelærer.
I juni 2010 afsluttede jeg Diplomuddannelse i Rytmisk Musik og Bevægelse ved Det Jyske
Musikkonservatorium i Århus.
I juni 2013 afsluttede jeg en Masteruddannelse i Kreativ Musikformidling ved Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole i Esbjerg.
 
På musikskolen underviser jeg i slagtøj, klaver, guitar, marimba, sammenspil, rytmerotter, musiklab, og er en del af Lemtorp skoleprojekt. Derudover har jeg en stor interesse indenfor computere og studieteknik, og er derfor ansvarlig for skolens musikstudie i kaschotten.
 
Privat er jeg gift med Birgit, og blev i september 2012 far til en fantastisk dejlig datter.
Jeg nyder at tage på ferie med min kone, hvor musikken også er en stor del af indholdet. Bl.a. på Cuba, hvor vi tog kursus i hhv. salsadans og cubansk musik. Senest har vi været i New Orleans, hvor jeg benyttede lejligheden til at få undervisning af en lokal jazzpianist.
 
Jeg lytter til et bredt udvalg af musikgenrer, dog har jeg en forkærlighed for trad. jazz. 
 
Gennem tiden har jeg spillet i flere forskllige kopibands, og optrådt ved flere lokale festivaller, samt været medstifter og medlem af Tante Andante Band Lemvig. Derudover tager jeg også ud som hyggepianist til diverse arrangementer.
Seneste nyt
7.9.17
Gode råd omkring øvning
Til eleven:• Spil så ofte du kan komme til det, gerne flere gange om dagen• Dit......
Kalender
10.2.18 - 18.2.18
Vinterferie
Vi underviser ikke i skolernes vinterferie.
I ønskes alle en god ferie.
Husk...
Lemvig kommune
Lemvig Musikskole underviser hvert år omkring 600 børn, unge og voksne. Musikskolen tilbyder musiklege allerede fra børnene er 2-3 år. Herefter udvikler undervisningen sig i takt med børnenes alder. Vi tilbyder både eneundervisning og sammenspil på en lang række instrumenter. Vi kan tilgodese de fleste ønsker om undervisning. Unge og voksne har mulighed for at være med i musikskolens mange attraktive kor, bands og ensembler. Lemvig Musikskole er en kommunal institution og drives af både elevernes egenbetaling og tilskud fra Lemvig Kommune samt staten.
Cookie politik
Lemvig Musikskole  |   Østergade 10  |   7620  Lemvig  |   96 63 13 80  |   musikskolen@lemvig.dk