Billedserier
Billeder 2016
Støt os
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Spil med

Gør en forskel - for kun 100 kr.

Bliv medlem af Lemvig Musikskoles støtteforening og gør musikskolen endnu bedre

For 100 kr. om året kan du være med til at gøre Lemvig Musikskole endnu bedre!

Lemvig Kommune har fået en pris som landets bedste musikskolekommune. Børn og voksne møder musikken i de gode lokaler, lærerne gør et fremragende arbejde. Der undervises i musik på kommunens skoler. Og ved mange lejligheder møder Lemvig-borgere musikken på gader og stræder. Det arbejde vil Støtteforeningen gerne bakke op om.

Vi ønsker at støtte planerne om at lave en musiklegeplads foran musikskolen. Vi vil gerne bidrage til, at der kommer god kunst i musikskolens lokaler. Vi laver musikarrangementer, som musikskolen ikke selv har tid eller mulighed for, som f.eks. Syng i Den Blå. Som medlem af Støtteforeningen får du Musikskolens nyhedsbreve, og du bliver inviteret til et årligt musikarrangement for Støtteforeningens medlemmer. Hvis du har lyst kan du hjælpe med at bage en kage eller sælge kaffe ved musikskolens arrangementer.

Støtteforeningens bestyrelse

Birgitte Højen, formand tlf. 61 49 02 16, mail: bibjerg@hygum-lemvig.dk

Inge Marie Andersen , kasserer, tlf. 53 64 64 50, mail: ima@hygum-lemvig.dk

Paul Højen, tlf. 23 30 11 39, mail: paul.h@hygum-lemvig.dk

Jes Mathiasen, 25 55 28 31, mail: jes.mathiasen@mail.dk

Carsten Overby,  tlf. 30 95 23 55, mail: carov7620@hotmail.com

Tilmelding

Du kan blive medlem af Musikskolens Støtteforeningen ved at klikke på linket her og udfylde din tilmelding.

Tilknyttet fil:    Vedtægter (1088 Kb)

Referat fra generalforsamlingen d. 14. januar 2014