Billedserier
Hent Adobe Flash player
Billeder 2017
Støt os
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Spil med

Instrumental- og sangundervisning for voksne


Det er aldrig for sent at begynde

Det er ikke svært at lære at spille på et instrument, selv om man for længst har forladt folkeskolen.

Mange voksne tilmelder sig instrumental undervisning på Lemvig Musikskole og kombinerer undervisningen med en af de mange former for sammenspil, der er gratis, når man modtager instrumentalundervisning.

Vi har en række dygtige lærere på mange instrumenter, og det betyder, at du har mange muligheder for at vælge netop det instrument, du er allermest interesseret i.

Du kan leje nogle af instrumenterne på musikskolen, før du beslutter dig for, at det valgte instrument nu også er det rigtige. Herefter køber mange deres eget instrument.

Hvilket instrument skal jeg vælge?

Du er altid velkommen til at henvende dig på musikskolen, hvis du har spørgsmål til dit valg af instrument. Musikskolens faglærere vil altid kunne vejlede og rådgive dig.

I online-tilmeldingen kan du se alle aktuelle instrumenter og priser for at modtage undervisning. Det er også her, du kan angive, hvis du ønsker at leje et instrument.

Se alle instrumenter(Online-tilmelding)

Priser for leje af instrument
Seneste nyt
4.2.18
Univers på Vers
Familiekoncert med "Univers på Vers"Tag med en tur ud af mælkevejen og oplev......
Kalender
24.2.18
Familiekoncert på Musikskolen

Familiekoncert med "Univers på Vers"
Tag med en tur ud af mælkevejen...
Lemvig kommune
Lemvig Musikskole underviser hvert år omkring 600 børn, unge og voksne. Musikskolen tilbyder musiklege allerede fra børnene er 2-3 år. Herefter udvikler undervisningen sig i takt med børnenes alder. Vi tilbyder både eneundervisning og sammenspil på en lang række instrumenter. Vi kan tilgodese de fleste ønsker om undervisning. Unge og voksne har mulighed for at være med i musikskolens mange attraktive kor, bands og ensembler. Lemvig Musikskole er en kommunal institution og drives af både elevernes egenbetaling og tilskud fra Lemvig Kommune samt staten.
Cookie politik
Lemvig Musikskole  |   Østergade 10  |   7620  Lemvig  |   96 63 13 80  |   musikskolen@lemvig.dk