Billedserier
Billeder 2017
Støt os
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Spil med

Musikundervisning for de mindste (0-5 år)

Musik har stor betydning for små børn

Det fremkalder glæde, og styrker indlæringen, at synge, hoppe og danse til musik. Musikken giver børnene evnen til at lytte og udtrykke sig på nye måder, både alene og sammen med andre.
Musik er ganske enkelt en kilde til stor glæde for mange.

For de yngste elever fra 0–5 år er undervisningen på Lemvig Musikskole en fin blanding af sang, spil, dans og rytmiske lege. De musikalske aktiviteter giver børnene en umiddelbar glæde ved musik.

Samtidig er det en god forberedelse, hvis børnene på et senere tidspunkt vælger at spille på et instrument.

Lemvig Musikskole har følgende tilbud til de mindste:

Babyrytmik ( 0-12 mdr.)

Til babyrytmik synger vi sange, der styrker både barnets og den voksnes musikglæde. Derudover er der fokus på nærværet mellem barn og voksen.
Stimulering af den sproglige og motoriske udvikling, samt sanserne styrkes også. Ideen er, at opbygge et repertoire af sange, leg og ideer til musik, der også kan bruges i hjemmet efterfølgende - nogle af dem i mange år frem!

Sted:
Musikskolen
Antal børn:  8 - 10 pr. hold
Tidspunkt:
Holdet oprettes ved nok tilmeldinger, herefter meldes tidspunkt ud
320 kr. for 2 mdr.

Minimus (1 årige og 2-3 årige)

Minimus er for de 1–3-årige, der følges med far, mor eller en anden voksen.
Vi synger, spiller rytmer, leger og danser.
I Minimus får børnene en helt grundlæggende musikundervisning ved at spille og lytte til musik og rytmer.

Hold 1 (1 årige)
Sted: Musikskolen
Antal elever: 8 - 10 pr.hold
Tidspunkt: Holdet oprettes ved nok tilmeldinger, herefter meldes tidspunkt ud
160,- pr. md. i 8 mdr.

Hold 2 (2-3 årige)
Sted: Musikskolen
Antal elever:  8 - 10 pr. hold
Tidspunkt:  Onsdag 16.15 - 17.00
Undervisere: Kirsten Borre, tlf. 61 16 04 37
160,- pr. md. i 8 mdr.

Musiklegestue (4-5 år)

Musiklegestuen er for de 4-5-årige, der deltager i undervisningen enten med eller uden voksen. Vi synger, spiller, leger og bevæger os. Børnene lærer at fungere musikalsk og socialt og vi begynder at lege med de første musikalske grundbegreber.

På Hold 1 tilrettelægges undervisningen med henblik på at både voksne og børn har en musikalsk oplevelse sammen.

Hold 1 (med voksne)

Sted:   Musikskolen
Antal elever: 8 - 10 elever pr. hold
Tidspunkt: Holdet oprettes ved nok tilmeldinger, herefter meldes tidspunk ud