Billedserier
Hent Adobe Flash player
Spilleglæde
Støt os
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Spil med Spil Dansk Dagen 2014

Kalender


torsdag den 18. september
Søren Ulrik Thomsen på Lemvig Gymnasium
Tidspunkt: 19.30
 
Oplev en aften med poesi, musik, sang og vin i selskab med Søren Ulrik Thomsen.
 
Entre voksne: 75 kr, studerende 40 kr. incl. et glas vin

Køb billetter her eller på biblioteket
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Poesi i vandkanten er klar med det første arrangement i efteråret, og vi lægger ud med en sværvægter: Søren Ulrik Thomsen.

Søren Ulrik Thomsen er en institution inden for dansk litteratur, og i foråret udkom 'Samlede Thomsen' - bogen, der med sine 1038 sider samler alt, hvad han har skrevet af digte og essays siden debuten i 1981 med 'City slang'.
I den anledning kan du nu møde den store digter.
 
Søren Ulrik Thomsen er uden tvivl en af Danmarks største nulevende digtere. Siden debuten med City Slang i 1981 har han haft en særlig status blandt både læsere og kritikere. Efter en digterisk pause på 9 år udkom hans seneste digtsamling Rystet spejl  i 2011. Her favner han både de melankolske tilbageblik og samtidig en taknemmelighed for nærværet og øjeblikkets åbenbaringer. Det er en vidunderlig digtsamling, som har rystet det lidt elitære ry og gjort Thomsen til en nærmest folkelig poet.
 
Poesi i vandkanten byder på oplæsning ved Thomsen himself og skøn musik udført af lokale musikere. 
søndag den 21. september
Syng i den blå
Tidspunkt: 13.30
Kom og syng med og hør små sjove anekdoter.
Tilknyttet fil:     (8221 Kb)
mandag den 6. oktober
Ensemble MidtVest på Lemvig Musikskole
Tidspunkt: 19.00
 
Pris: 150 kroner - billetter købes på www.billetnet.dk
 
Koncerten er gratis for musikskolens elever.
 
 
 
 
 
At musik er et kommunikationsmiddel, er bekendt blandt musikere. I hele verden modes kunstnere for at musicere, og fra det ojeblik, tonerne begynder at klinge – eller at tale – star det klart, hvad det hele handler om. Forskellige folelser som karlighed eller smerte bliver udtrykt meget forskelligt, afhangigt af faktorer som oplevelser, livsforlob og baggrund. Derudover beskriver alle toner i dette program noget: Energi, charme og folklore. Tor humor og sentimentalitet i Poulencs musik. Der er kraft og storslaethed hos Brahms og ungarsk folkemusik i den stemningsfulde Serenade af Dohnanyi. Endelig bruger Smetana sin musik til at bearbejde smerten over sin fire-arige datters dod, samtidig med at han viser smukke minder og evnen til at overvinde tabet. Enhver pa sin made. Alt dette i tonerne fra dette program!
torsdag den 30. oktober
Spil Dansk Dagen 2014
Nærmere info følger
Oplev os Lemvig kommune
Seneste nyt
3.9.14
Musikskolen har ansat Niels Larsen som vikar
Hej. Jeg hedder Niels Larsen, jeg skal være vikar for Martin Martinussen i uge......
Lemvig Musikskole underviser hvert år omkring 600 børn, unge og voksne. Musikskolen tilbyder musiklege allerede fra børnene er 2-3 år. Herefter udvikler undervisningen sig i takt med børnenes alder. Vi tilbyder både eneundervisning og sammenspil på en lang række instrumenter. Vi kan tilgodese de fleste ønsker om undervisning. Unge og voksne har mulighed for at være med i musikskolens mange attraktive kor, bands og ensembler. Lemvig Musikskole er en kommunal institution og drives af både elevernes egenbetaling og tilskud fra Lemvig Kommune samt staten.
Cookie politik
Lemvig Musikskole  |  Østergade 10  |  7620 Lemvig  |  96 63 13 80  |  musikskolen@lemvig.dk