Billedserier
Hent Adobe Flash player
Billeder 2017
Støt os
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Spil med

Sammenspil

7. september 2017
I dette skoleår vil vi på Musikskolen arbejde med at skabe mere sammenspil og samtidig styrke de sociale relationer mellem eleverne. Bjørn og Jan havde derfor torsdag aften samlet alle Musikskolens Spirer og Talentspirer til et sammenspilsarrangement i salen, hvor de sammen spillede Shaka Loveles nummeret "I nat er vi ladt".
4 trommesæt, 1 saxofon, 2 elbasser, 6 elguitarer, 1 keyboard og 2 sangere spillede for fuld skrue fra kl. 17 - 19. Det var supersejt og resultatet blev rigtig godt.
Fra 19 - 20 var der fællesspisning og hygge. Musikskolens støtteforening havde lavet dejlig spaghetti og kødsovs med pølser, og Konrads mor havde bagt kage. Tusind tak for det! Næsten alt blev spist af en flok glade og sultne musikere, som havde en herlig aften sammen.


Seneste nyt
4.2.18
Univers på Vers
Familiekoncert med "Univers på Vers"Tag med en tur ud af mælkevejen og oplev......
Kalender
24.2.18
Familiekoncert på Musikskolen

Familiekoncert med "Univers på Vers"
Tag med en tur ud af mælkevejen...
Lemvig kommune
Lemvig Musikskole underviser hvert år omkring 600 børn, unge og voksne. Musikskolen tilbyder musiklege allerede fra børnene er 2-3 år. Herefter udvikler undervisningen sig i takt med børnenes alder. Vi tilbyder både eneundervisning og sammenspil på en lang række instrumenter. Vi kan tilgodese de fleste ønsker om undervisning. Unge og voksne har mulighed for at være med i musikskolens mange attraktive kor, bands og ensembler. Lemvig Musikskole er en kommunal institution og drives af både elevernes egenbetaling og tilskud fra Lemvig Kommune samt staten.
Cookie politik
Lemvig Musikskole  |   Østergade 10  |   7620  Lemvig  |   96 63 13 80  |   musikskolen@lemvig.dk