Billedserier
Hent Adobe Flash player
Billeder 2017
Støt os
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Spil med

Vigtigt at vide når du vil spille på et instrument


Eneundervisning eller undervisning på hold?

Instrumentalundervisning på små hold er meget stimulerende for den musikalske udvikling. Eleverne lytter og samarbejder, og sammenspil bliver en naturlig del af undervisningen.

Det kan være nødvendigt med eneundervisning for elevernes fortsatte udbytte og musikalske udvikling.

I mange tilfælde er eneundervisning også en god løsning for begyndere.

Instrumenter kræver øvelse

Ligegyldigt hvilket instrument du spiller på, kræver det, at du har lyst til at øve dig.

Det skal ikke være en sur pligt at øve sig, så for forældre gælder det om at indrette hverdagen, så der er plads, tid og overskud til at øve sig hver dag.

10 minutter om dagen er bedre end ingenting. Det er derfor en fordel, hvis dit instrument ligger fremme sammen med noderne, så du ikke først skal til at finde frem og pakke ud.

Det er også vigtigt, at du har en god arbejdsstilling. F.eks. er det ikke hensigtsmæssigt at sidde med et keyboard ved et spisebord på en stol, der er for lav.

10 minutter om dagen flytter selvfølgelig ikke bjerge, for nogle gange skal du øve svære pasager igen og igen. Som udgangspunkt er det godt at øve alle nye musikstykker i langsomt tempo og efterhånden sætte tempoet op. På den måde undgår du at indøve fejl, som det tager lang tid at rette og du indøver den rigtige rytme helt fra begyndelsen.
Seneste nyt
7.9.17
Gode råd omkring øvning
Til eleven:• Spil så ofte du kan komme til det, gerne flere gange om dagen• Dit......
Kalender
10.2.18 - 18.2.18
Vinterferie
Vi underviser ikke i skolernes vinterferie.
I ønskes alle en god ferie.
Husk...
Lemvig kommune
Lemvig Musikskole underviser hvert år omkring 600 børn, unge og voksne. Musikskolen tilbyder musiklege allerede fra børnene er 2-3 år. Herefter udvikler undervisningen sig i takt med børnenes alder. Vi tilbyder både eneundervisning og sammenspil på en lang række instrumenter. Vi kan tilgodese de fleste ønsker om undervisning. Unge og voksne har mulighed for at være med i musikskolens mange attraktive kor, bands og ensembler. Lemvig Musikskole er en kommunal institution og drives af både elevernes egenbetaling og tilskud fra Lemvig Kommune samt staten.
Cookie politik
Lemvig Musikskole  |   Østergade 10  |   7620  Lemvig  |   96 63 13 80  |   musikskolen@lemvig.dk